Miljøprofil | Henry Jensen A/S er en samfundsansvarlig virksomhed

Grønne løsninger gavner os alle. I Henry Jensen A/S stræber vi efter at være en grøn virksomhed, der tager samfundsansvar. Vi arbejder hele tiden aktivt på at tænke fortsat flere bæredygtige løsninger ind i vores kunders byggerier 

Henry Jensen A/S er medlem af BYG FYN (tidligere MiljøForum Fyn – Byggeri)

Bygge- og anlægssektoren tegner sig for op mod hele 50 % af samfundets energiproduktion til produktion af byggematerialer og til opførslen, opvarmning, belysning, ventilation mm. i bygningens levetid.Derudover bruges der hvert år ca. 10 mio. tons materiale, hvoraf en del indeholder sundheds- og miljøbelastende stoffer. I Henry Jensen A/S benytter vi os af de nyeste metoder og løsninger, der skal bidrage til at nedbringe disse tal og passe godt på vores miljø.  

Vi i Henry Jensen A/S arbejder målrettet med at nedbringe vores miljøaftryk så meget som muligt og leve op til den gældende miljølovgivning. Det er både til gavn for miljøet, kunder, medarbejdere og os selv. Vi ønsker at fremme miljøhensyn i fremtidige byggerier, og derfor er vi medlem af BYG FYN.  

Med overgangen fra MiljøForum Fyn Byggeri til BYG FYN bliver aktiviteterne i MiljøForum Fyn Industri til en del af de generelle vejledningstilbud i Erhvervshus Fyn. 

Gennem vores kontinuerlige egangement i det grønne erhvervsnetværk udvikler vi løbende vores viden og kompetencer indenfor 

  • Bæredygtighed 
  • Arbejdsmiljø 
  • Energi
  • Digitalt byggeri  
  • Samfundsansvar 

Gennem videndeling hjælper medlemsvirksomhederne frivilligt hinanden med at sikre en dynamisk udvikling af vores miljøkompetencer, og det er dette frivillige samarbejde, der er kernen i gruppens aktiviteter. Derfor er vi meget stolte af vores engagement BYG FYN, som har medlemmer fra flere end 130 private virksomheder og ni fynske kommuner. 

 Hos Henry Jensen A/S vil vi gerne være en del af løsningen, og derfor sørger vi altid for at have den nyeste viden om miljørigtige byggeløsninger.