Ventilation

Optimal ventilation er essentielt for, at dit byggeri får et godt indeklima. Alle bygninger har brug for at få tilført frisk luft og fjernet brugt og forurenet luft. Vores ventilationsfolk har stor ekspertise indenfor ventilation og leverer løsninger ud fra dine ofte komplekse problemstillinger.  

Henry Jensen A/S sørger for godt indeklima i dit byggeri

Indeklima er en vigtig faktor i dit byggeri, og vi ser, at kravene skærpes i moderne byggeri, hvor der især i bolig- og kontorbyggerier er større fokus på indeklima. Dårligt indeklima påvirker energiniveauet og dermed produktiviteten hos bygningens brugere. 

Henry Jensen A/S har styr på kravene til moderne byggeri. Vi rådgiver dig om ventilation i dit byggeri og sørger for, at alle gældende arbejdsmiljøkrav bliver overholdt.  

Vores dygtige ventilationsfolk tager udgangspunkt i innovation og de nyeste teknologiske trends, når de arbejder på at finde enkle løsninger, der passer til dit byggeri. 

Hos Henry Jensen A/S tilbyder vi blandt andet rådgivning om 

  • Procesventilation 
  • Hybridventilation 
  • Komfortventilation
  • Laboratorieventilation
  • Hospitalsventilation 
  • Rentrumsventilation  

Hos Henry Jensen A/S udnytter vi så vidt muligt de muligheder, bygningen i forvejen tilbyder for naturlig ventilation. Sådan sparer vi bygherren for en del energiomkostninger.  

Tværfaglig sparring sikrer løsninger med blik for hele byggeriet

Hos Henry Jensen A/S har vi et team af kyndige, faguddannede ventilationsfolk, der glæder sig til at finde den optimale løsning for dig. De har mange år praktisk erfaring med ventilationsløsninger og dygtiggør sig yderligere hver dag ved at arbejde på mange forskellige slags ventilationsprojekter. 

Når vores ventilationsfolk får en opgave ind, sammensættes et tværfagligt team, som løbende sparrer med hinanden i alle byggeriets faser. Hos Henry Jensen A/S arbejder vi helhedsorienteret for at levere de bedste moderne løsninger med blik for hele dit byggeri. Det er især vigtigt for indeklimaet i din bygning, at ventilation og VVS komplimenterer hinanden, og vores tværfaglige fokus sørger for at levere den løsning, der giver bedst mening for dig. Sammen skaber vi løsninger, der tilgodeser miljø, energivenlighed og godt indeklima. 

 Vi tilbyder projektering i 3D, som sikrer, at det hele hænger sammen og anskueliggør projektet for bygherren.  

Vores tværfaglige team arbejder fast på opgaven fra start til slut, og dermed sikrer vi god kommunikation og effektivitet, både internt og mellem dig og teamet.  

Kontakt os gerne for et tilbud eller bare en uforpligtende snak. Hvis du har spørgsmål om vores arbejde med ventilation i byggerier, så ring endelig til os på Tlf.: 63 12 41 50. Vi glæder os til at tale med dig om ventilation til dit byggeri.