Bygherrerådgivning

Hos Henry Jensen A/S tilbyder vi bygherrerådgivning, der får dig godt fra start. Vores bygherrerådgivning bygger på kompetencer fra hele virksomheden. Vi kommer rundt om det hele og sørger for at få dit byggeri i mål indenfor de relevante tidsmæssige og økonomiske rammer. 

Kom godt fra start med bygherrerådgivning fra Henry Jensen A/S

Den indledende fase af byggeriet er afgørende for byggeriets succes. Det er her, de vigtigste beslutninger skal tages, og for bygherren er der rigtig mange komplekse problemstillinger at tage stilling til. Her kan Henry Jensen A/S hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. Det er op til dig, hvornår du vælger at inddrage os, men hvis du vælger bygherrerådgivning fra Henry Jensen A/S i de indledende faser af dit byggeprojekt, er du sikret at komme trygt gennem hele projektet. Det er i de indledende faser, vi virkelig har mulighed for at forudse potentielle udfordringer i dit byggeri og være innovative og kreative i vores løsninger. 

Med bygherrerådgivning fra Henry Jensen A/S er der mange penge at spare. Med udgangspunkt i høj faglighed, mange års industrierfaring og et højt niveau af teknisk viden hjælper vi dig med at træffe svære valg, som har indflydelse på resten af byggeprojektet. Vi rådgiver dig med fokus på dine succeskriterier, og sammen sørger vi for, at dine visioner bliver bygbare. Henry Jensen A/S er med dig under hele processen og hjælper dig med at skabe overblik med henblik på at træffe de rigtige beslutninger.  

Henry Jensen A/S rådgiver blandt andet om  

  • Projektudvikling 
  • Økonomi- tids- og risikostyring 
  • Myndighedsbehandling 
  • Projektstyring og kvalitetssikring
  • Lokalplan og servitutter

Henry Jensen A/S har den faglige bredde til at gøre dit projekt til en succes

Hos Henry Jensen A/S har vi all vores specialister samlet i huset. Vores erfaring er, at det sikrer optimal videndeling og kommunikation. Vi har en bred vifte af dygtige specialister indenfor hver deres felt, der arbejder i tværfaglige teams for at finde de bedste løsninger til dit byggeri. Tværfaglig sparring er kernen i vores arbejde.  

Med bygherrerådgivning fra Henry Jensen A/S arbejder du sammen med det samme tværfaglige team fra start til slut. Henry Jensen A/S rådgiver dig altid med blik for hele byggeriet, og det kan vi takket være vores tværfaglige arbejdsmodel, der sørger for at skabe indsigt i- og overblik over projektet som helhed. Sådan kan vi tidligt i processen identificere og minimere risici for fejl i dit projekt.  

Vi udfører altid bygherrerådgivning med udgangspunkt i dine værdier. Vores rådgivere lytter, sparrer og stiller spørgsmål, og de sørger for at have en god dialog med dig hele vejen gennem projektet. Vi sætter os ind i dine behov og sørger for at rette projektet til, så projektet bliver bygbart uden at gå på kompromis med din vision.  

Vil du vide mere om, hvordan vi udfører bygherrerådgivning hos Henry Jensen A/S? Kontakt os gerne for et tilbud eller en uforpligtende snak om dit byggeprojekt på Tlf.: 63 12 41 50. Vi glæder os til at tale med dig.