El-installationer

I en moderne bygning er el-installation langt mere end det traditionelle 230V-stik. Teknologien udvikler sig med lynets hast, så i Henry Jensen A/S har vi sørgefor, at fagligheden er i top hos vores dygtige el-installatører/el-ingeniører. De holder fingeren på pulsen og er altid opdateret med den nyeste viden på området. Hos Henry Jensen A/S beskæftiger vores team af faguddannede el-installatører/el-ingeniører sig med alle de el-installationer, der er behov for i en moderne bygning.  

Skræddersyede el-løsninger til dit byggeprojekt

Henry Jensen A/S’ højt kvalificerede el-installatører/el-ingeniører planlægger med omhu al el, du behøver til dit byggeprojekt. Vi beskæftiger os med alle former for byggeri. Vi har mange års erfaring med at projektere el til byggerier i hele landet, og hvad end der er tale om elevatorer, tyveri- og brandalarmer, intelligente installationer (IBI) eller IT-systemer, så klarer vi den for dig. Henry Jensen A/S sørger for at lave en optimal løsning, der opfylder kravene til moderne byggeri, og alle vores løsning er skræddersyet til lige netop dit byggeprojekt. 

Hos Henry Jensen A/S beskæftiger vores eksperter i el-installationer sig blandt andet med 

  • Kunderådgivning 
  • Dimensionering af tavler og kabler  
  • Tekniske tegninger 
  • Sikring af overholdelse af lovkrav fra myndighederne 
  • Grundig dokumentation
  • Fagtilsyn
  • Tilstandsvurderinger 

Vores el-specialister har kvalifikationerne i orden og beregner alt lige fra forsyningsvejene til svagstrømsanlæg. Vi sikrer, at bygningen kan fungere optimalt i dagligdagen og varetager alt fra projektering til tilsyn, så bygherren bare skal koncentrere sig om at bygge.  

Vores Team

Vores team består af fem dygtige el-specialister med fagligheden i top. Vores el-installatører/el-ingeniører er faguddannede og har mange års specialiseret erfaring med el-projektering. De har styr på den både den teknologiske udvikling og gældende lovkrav, så de kan levere el-løsninger, du også kan være glad for langt ude i fremtiden. 

Hos Henry Jensen A/S har vi sans for detaljerne, og derfor lægger vores team af el-installatører/el-ingeniører høj vægt på sparring på tværs af afdelinger. Vi sammensætter et tværfagligt team til dit byggeprojekt, som følger projektet fra start til slut. På den måde sikrer vi god intern kommunikation, samtidig med at du har kontakt til de samme fagpersoner fra vi begynder, og til vi afslutter projektet.

Henry Jensen A/S prioriterer grundig kunderådgivning, der er til at forstå. Vores eksperter leverer udførlige beskrivelser og dokumentation, så du får mulighed for at følge processen. Vores team af fagfolk er behagelige at arbejde sammen med, fordi de rådgiver dig om dit el-projekt i øjenhøjde. Med el-projektering fra Henry Jensen A/S efterlades du aldrig i mørket.
Mens vores specialister planlægger dine el-installationer, sparrer de løbende med det tværfaglige team, så de kan levere omhyggelige og gennemtænkte el-installationer til dit byggeprojekt. Sådan sikrer vi hos Henry Jensen A/S en løsning med blik for byggeriet som helhed.  
 
Er du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi udfører el-projektering, eller vil du gerne tale med en faguddannet el-installatør/el-ingeniør om dit el-projekt? Så ring til os på Tlf.: 63 12 41 50 for en uforpligtende snak om dit el til dit byggeriVi glæder os til at tale med dig.