Medarbejdere | Her finder du vores dygtige fagfolk

Hos Henry Jensen A/S er vores medarbejdere og deres faglighed kernen i vores virksomhed. Vores medarbejdere har mange års praktisk erfaring og den nyeste tekniske viden på hver deres fagområdeHer på siden finder du en oversigt over vores medarbejderstab.  

Om vores medarbejdere og deres tværfaglige arbejdsmodel

Vores medarbejderstab er sammensat af civil- og teknikumingeniører, VVS-teknikere, el-installatører, konstruktører samt tekniske assistenter, der alle har fagligheden i top. Her i 2024 er vi pt. 46 medarbejdere, heraf 4 ledere.  

Hos Henry Jensen A/S arbejder vores medarbejdere i tværfaglige teams, der følger dit projekt fra start til slut. Vi sørger så vidt muligt for, at det er de samme medarbejdere, du kommunikerer med gennem hele processen. Det er vores erfaring, at den tværfaglige konstellation giver den bedste kommunikation, både mellem bygherren og teamet, men også medarbejderne imellem. Tværfaglig sparring er en af hjørnestenene i vores virke. Vores arbejdsmodel sikrer, at vi har blik for hele byggeriet, så bygherren undgår dyre fejl, der fører til besværlige ombygninger. Gennem videndeling samarbejder vores medarbejdere om at føre bygherrens visioner ud i livet. Det er både til fordel for dig og dit byggeri, men også for vores egne medarbejdere, der hele tiden udvikler sig ved at udveksle erfaringer med hinanden.  

Høj faglighed sikres gennem praktiske erfaringer og efteruddannelse

Vores kunder vælger Henry Jensen A/S som rådgivende ingeniører på deres byggerier på grund af den høje faglighed hos vores medarbejdere. Medarbejdere hos Henry Jensen A/S har en gennemsnitlig anciennitet på ca. 10 år i udarbejdelse af konstruktioner og tekniske installationer. Vores medarbejdere bliver hele tiden dygtigere, når de samler praktiske erfaringer og lærer fra projekt til projekt. Hos Henry Jensen A/S har vi arbejdet på mange spændende byggerier, som du kan se et udpluk af her. Vores medarbejdere har erfaring indenfor bolig- erhvervs- og institutionsbyggeri, så du kan roligt vælge rådgivning fra vores kompetente medarbejdere til dit næste byggeri, hvad end du bygger boliger, kontorer, skoler eller biblioteker.  

 

Medarbejdernes høje faglige niveau sikres også ved planlagte og kontinuerlige efteruddannelser. Henry Jensen A/S prioriterer vores medarbejderes faglige udvikling til fordel for både kunder og medarbejderne selv. Efteruddannelse er vigtigt for at holde vores medarbejdere opdateret med den nyeste viden på deres respektive fagområder. Når du vælger rådgivning fra Henry Jensen A/S får du derfor samarbejdspartnere, der baserer deres rådgivning på både mange års praktisk erfaring og tidssvarende teknisk viden. Det er denne kombination, der er årsagen til, at vi i dag har mange tillidsfulde relationer med bygherrer i hele landet. Leder du efter rådgivning, er du er altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere direkte for en uforpligtende samtale om dit byggeprojekt.  

 

Skal dit billede kunne findes her på siden? Henry Jensen A/S slår løbende ledige stillinger op. Få et overblik over ledige stillinger hos Henry Jensen A/S. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Ledelse

Ingeniører

Assistenter/bygningskonstruktører

Administration