Konstruktioner

En bygning er altid et spejlbillede af den tid, den er bygget i. Arkitekturen afspejler tidens visioner og holdninger, mens konstruktionen afspejler den nyeste tekniske standard. Hos Henry Jensen A/S er vi altid på forkant med den nyeste viden på det tekniske område. Med rådgivning om konstruktion fra vores kompetente fagfolk, sikrer du dig, at din konstruktion kan lade sig gøre og lever op til de gældende krav på området.

Vi udfører alt indenfor konstruktion af bygninger

Hos Henry Jensen A/S lægger vi de teoretiske grundsten til dine byggeprojekter. Vores dygtige team af konstruktionsfolk har stor ekspertise i alle former for konstruktion, hvad end der er tale om 

  • Stålkonstruktioner 
  • Trækonstruktioner 
  • Betonkonstruktioner 
  • Murværk 
  • Fundering 

Vores team af konstruktionsfolk arbejder ud fra en høj faglig standard og står på et solidt fundament af viden om bygningsfysik og byggematerialer.  

Bygninger udsættes for store belastninger som vægten af mennesker, møbler og maskiner og selvfølgelig vind og vejr. Der er også menneskelige hensyn at tage. Temperaturforskelle, svingninger og vibrationer påvirker komforten for de mennesker, der skal bruge bygningen, når den er færdig. Samtidig skal bygningen konstrueres, så tekniske installationer er let tilgængelige. Hos Henry Jensen A/S tager vi alle disse faktorer med i vores beregninger og sørger for at tage højde for hele dit byggeris livscyklus. 

Vi beregner statik, sørger for stabilitet og varetager kontakten til de offentlige myndigheder. Vi er altid opdaterede med de gældende lovkrav, så du kan trygt lade Henry Jensen A/S om at indhente alle de nødvendige tilladelser.  

Hos Henry Jensen A/S tegner vi din konstruktion i 3D. Vi benytter os af den nyeste teknologi på området for at overskueliggøre processen og minimere risikoen for fejl.  

Tværfaglig sparring

Henry Jensen A/S vægter tværfaglig sparring højt. Når vi får en opgave, sammensætter vi et tværfagligt team, som sørger for at have øje for hele byggeriet. På den måde forudser og minimerer vi fejl i dit byggeri og skaber sammenhæng mellem form og funktion.  

Vores tværfaglige tilgang til konstruktion gør os i stand til at forudse fejl i din konstruktion og foreslå alternative løsninger tidligt i processen, så du undgår at stå med fejl, der bliver svære og dyre at rette, når de først er begået.   

Når du benytter dig af rådgivning fra Henry Jensen A/S, kommunikerer du med det samme team fra start til slut. Sådan sørger vi for effektiv kommunikation både internt i teamet og mellem Henry Jensen A/S og dig som kunde. Hos Henry Jensen A/S ser vi dit byggeprojekt som en helhed, og vi er engagerede i at levere enkle løsninger, der virker for dig og dit byggeri.  

Hos Henry Jensen har vi et fantastisk team af konstruktionsfolk med fagligheden i top, som glæder sig til at hjælpe dig med dit byggeprojekt. Har du spørgsmål til vores konstruktionsteam, så kan du henvende dig på Tlf.: 63 12 41 50. Vi glæder os til at have en uforpligtende snak med dig om konstruktionen af dit byggeprojekt.