VVS-installationer

Henry Jensen A/S hjælper dig med projektering af VVS-installationer til dit byggeri. Vores team af faguddannede VVS-folk leverer optimale VVS-løsninger til dit byggeprojekt. Vi planlægger alt indenfor vand- og varmeforsyning samt afløbshåndtering. Vi har blik for detaljen og tager os af alt lige fra de offentlige forsyningsanlæg til de færdige og driftsklare installationer i bygningen.  

VVS med blik for hele dit byggeri

Henry Jensen A/S tilbyder moderne VVS-løsninger til dit byggeri. VVS er en essentiel del af byggeriet. Vi kommer rundt om det hele, lige fra vejledning, vurdering og projektering til teknisk byggestyring og tilsyn. Vi følger dig og dit byggeprojekt fra start til slut.  

Henry Jensen A/S tilbyder blandt andet VVS-projektering til 

  • Boliger 
  • Erhverv 
  • Institutioner 
  • Undervisning 
  • Hoteller 
  • Laboratorier  

Hos Henry Jensen A/S arbejder vores dygtige VVS-team tværfagligt for at sikre den bedste løsning til dit byggeri. Vi sammensætter et tværfagligt team til dit projekt, som gennem samarbejde og videndeling sørger for, at samtlige løsninger virker for hele byggeriet. Derfor tilbyder vi også 3D-tegninger udført i Revit.  

Henry Jensen A/S har mange års erfaring med VVS, og vores team af VVS-ingeniører og VVS-teknikere har ført mange vellykkede VVS-projekter ud i livet. Hos Henry Jensen A/S er det vigtigt for os at lave løsninger, der holder, og derfor er vores VVS-folk altid rustet med den nyeste tekniske viden, så de er parate til at varetage fremtidens projekter.  

VVS med miljøhensyn

Hos Henry Jensen A/S går vi op i miljøet og støtter op om bæredygtigt byggeri. Vi ar arbejder for at støtte udbredelsen af bæredygtighed i den danske byggebranche. Når vi projekterer VVS, så tænker vi bæredygtighed ind, hvor det er muligt. Vi udfører varmeberegninger i forhold til varmetabs- og energirammerne. Vi stræber altid efter at levere de grønneste løsninger til vores kunder og overvejer altid energi- og materialeforbrug grundigt.  

Hos Henry Jensen A/S har vores VVS-folk altid den nyeste viden om korrosion i vand – og varmeanlæg. Vi sørger altid for at bruge de bedste materialer og samlingsmetoder til dit projekt. Det sikrer optimal bæredygtighed, og det sparer dig for dyre reparationer og udskiftninger ved brud på rør og samlinger, der kan opstå som følge af valg af forkerte materialer eller samlingsmetoder.  

Vi har selvfølgelig altid projektets bygbarhed i fokus, og vi tænker over udformning og omkostninger. Når du inddrager os tidligt i dit byggeprojekt, kan vi med vores tekniske indsigt og mange års praktiske erfaring hjælpe dig med at minimere risikoen for fejl i dit projekt.  

Er du i tvivl om, hvilke VVS-installationer, du skal bruge i dit byggeprojekt? Så ring gerne til os på Tlf.: 63 12 41 50, så tager vi en uforpligtende samtale om dine kommende VVS-projekter. Hos Henry Jensen A/S glæder vi os til at tale med dig.