Historie

Henry Jensen A/S er etableret i 1979 og omdannet til aktieselskab i 1987 med ingeniør Henry Jensen som hovedaktionær. Som led i generationsskifte er der i 1997 oprettet et nyt aktieselskab med samme navn og udvidet ejerkreds.

I 1997 blev ejerkredsen ændret til Halldor Stefansson og Henning Pedersen, som også forestod den daglige ledelse.

I 2008 blev ejerkredsen udvidet med Jan Bjørnskov og Michael Jakobsen, som også indgår i den daglige ledelse. Direktionen består fortsat af Halldor Stefansson og Henning Pedersen.

Pr. 1. juli 2018 er ejerkredsen reduceret til Jan Bjørnskov, Halldor Stefansson og Michael Jakobsen, direktionen består af Halldor Stefansson og Michael Jakobsen.

Henry Jensen A/S beskæftiger sig med alle former for byggeri. Ingeniørrådgivningen følger byggeriets faser fra start til slut og efterfølgende i forbindelse med drift og vedligeholdelse.

Rådgivningen udføres indenfor anlægsteknik, bærende konstruktioner, installationer, energi og miljø. Firmaet har gennemført mange bygge- og anlægsopgaver for mange kundetyper, indenfor stat, regioner og kommuner samt selvejende institutioner, private bygherrer, pensionskasser og boligselskaber.

Kategorier